Onsdag den 1. april udgav Børsens Forlag en bog med titlen “50 + og nystartet”. Forfatteren er journalist Abelone Glahn. I bogen interviewes 12 selvstændige i alderen 54 – 68 år om deres overvejelser ved at blive egne chefer. Heriblandt er jeg, Dorrit West og indehaver af konsulentfirmaet Divergent. Bogen indeholder også en række gode råd om at lede og prissætte sig selv, og om det at sælge sin viden og personlige kompetencer. Du kan læse omtale af bogen her og se interview med forfatteren i Deadline på DR2 den 30. marts her.

Jeg medvirker, fordi jeg ønsker at fortælle om de mange lighedspunkter mellem det at være ansat leder og være selvstændig; du skal kunne håndtere risici og usikkerhed, kunne træffe beslutninger og udvise handlekraft. Jeg ønsker også at fortælle om de fordele der er ved at samarbejde med selvstændige og modne konsulenter i en afgrænset periode, hvis ens virksomhed har nogle særlige udfordringer eller et midlertidigt behov for en ekstra resurse med høj faglighed. Det er min erfaring, at konsulenter, der skal rådgive og støtte andre ledere og som selv har ledelseserfaring og har haft ansvar for forandringsprocesser, særligt efterspørges.

Forfatteren og 2 af iværksætterne incl. undertegnede blev interviewet i aftenshowet på DR1, se her

Jeg har en særlig ledelseserfaring fra en institution på Fyn og Fyns Stiftstidende bragte i anledning af bogens udgivelse et interview med mig, som kan læses her